Com un aliment

Si vols millorar la teva salut a través d’una alimentació sana i conscient, l’espirulina pot ser la teva gran aliada.

El seu alt contingut en proteïnes, vitamines del grup B, fibra, àcids grassos i minerals com el zinc t’ajudaran a aconseguir el canvi saludable que estàs buscant!

Hipòcrates

“Que la teva alimentació sigui la teva medicina”

Dieta Equilibrada

Incloure l’espirulina com un aliment més al teu dia a dia t’ajudarà a enriquir i diversificar la teva dieta d’una forma molt senzilla. Una cullerada d’espirulina al dia t’aportarà una gran varietat de propietats i un alt contingut de nutrients beneficiosos pel teu cos. Notaràs els primers efectes en el teu cabell, ungles i pell en només algunes setmanes.
Tant si t’agrada l’espirulina fresca com si prefereixes els fideus o la sal, a Organa et convidem a innovar a la cuina i tastar noves sensacions, gustos i textures en els teus plats. Pots decorar les teves amanides, iogurts i cremes o untar una mica d’espirulina fresca en un tros de pa amb un bon rajolí d’oli d’oliva i gaudir d’aquest tresor de la natura!

Sabies que l’espirulina conté un alt grau de cel·lulosa i ajuda a facilitar els processos de digestió?

Rendiment esportiu

Si estàs buscant com millorar el teu rendiment esportiu i accelerar la recuperació dels teixits dels teus músculs a través d’aliments saludables, l’espirulina et pot ser de gran ajuda.

La ciència ha demostrat que les propietats de l’espirulina ajuden a atletes i esportistes de resistència i activitats de llarga duració en l’augment del seu rendiment. Els més de quaranta nutrients que conté l’espirulina i la seva gran concentració de proteïnes en forma d’aminoàcids essencials ajuden al creixement muscular i cel·lular provocant l’augment de força i resistència dels músculs isomètrics.

Augment de la massa muscular i recuperació més ràpides

DETOX

Si estàs pensant en realitzar una detox saludable, equilibrada i conscient t’aconsellem fer-ho amb espirulina. Aquesta micro alga t’ajudarà a alliberar toxines i elements perjudicials del teu cos gràcies al seu alt nivell de clorofil·la, que facilita la depuració de la sang, afavorint l’alliberament de metalls pesants i donant vida al fetge, ronyons, pulmons, intestins, a la pell i per extensió, a tot el teu organisme.

L’augment de les toxines al nostre cos produeix insomni, cansament crònic, migranyes, al·lèrgies, dolors i degeneracions articulars (artrosi i artritis), colesterol, triglicèrids, restrenyiment i retenció de líquids entre moltes altres malalties.

Detoxificar-se mai havia estat tan senzill

Proteïna vegetal

Si t’alimentes amb una dieta vegetariana, vegana o vols reduir el consum de proteïna d’origen animal segur que ja has escoltat a parlar dels beneficis de l’espirulina! I sinó, nosaltres te’ls expliquem.

El 67% del contingut de l’espirulina cultivada a Organa és proteïna. Una quantitat tres vegades superior a la de la carn. A aquest fet s’hi afegeix que al contenir tots els aminoàcids essencials permet assimilar millor la proteïna «incompleta» dels llegums i/o cereals.

Uneix-te a la revolució verd-i-blava

Com un medicament

L’espirulina principalment es consumeix com una complement dietètic degut a les seves propietats.

Quan s’utilitza l’espirulina com un complement dietètic per calmar una dolència, sigui crònica o aguda, s’utiltizen quantitats petites, i és important que la ingesta sigui constant i que no s’elevi la temperatura de l’espirulina, ja que aquesta quan depassa els 40ºC comença a perdre nutrients.

Per a cada dolència hi ha una dosi recomanada i aquesta sol estar situada entre 1 i 10gr/dia segons el cas. Hi ha cops que es recomana prendre abans de les menjades, altres durant i altres fora dels àpats.

Hipòcrates

“Que la teva medicina sigui la teva alimentació”